Producten|

portfolio impressie
portfolio impressie
portfolio impressie


Noticed Innovation & Design levert verschillende software producten voor zowel het internet, de pc als iPhones. Deze producten worden allemaal door ons ontworpen en gerealiseerd. Het voordeel dat dit met zich meebrengt is dat wij volledig inzicht hebben in de applicatie waardoor er eenvoudig maatwerk geleverd kan worden.

Websites

Wij ontwerpen en realiseren websites op maat. We spreken samen met de klant de wensen door en aan de hand hiervan ontwerpen wij een website die optimaal aansluit bij de huisstijl van het bedrijf en het doel van de klant.

CMS | Content Management System

Het is mogelijk om bij elke website een Content Management System te leveren. Dit systeem maakt het mogelijk om zelf de content van uw website aan te passen zonder dat dit door een professional gedaan hoeft te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten op het gebied van onderhoud aan de website. Wij zullen tijdens de realisatie van uw website altijd informeren naar uw wensen op dit gebied. Wat is CMS?

Webshop

Wij kunnen ook een webshop voor u realiseren. Hierbij komt meer kijken dan bij een normale website met een CMS. Wij zullen u uitvoerig informeren over de zaken die hierbij komen kijken. Denk hierbij aan winkelmandjes, Creditcard betalingen en productenbeheer.

iPhone applicaties

Noticed Innovation & Design heeft zelf al een aantal iPhone applicaties ontwikkelt, waaronder P-2000, die beschikbaar zijn in de Appstore van Apple. De ontwikkeling van iPhone applicaties is een vrij nieuwe markt, maar tegenwoordig een van de meest belangrijke en winstgevende markten op het gebied van software. De AppStore is een onderdeel van iTunes waarmee applicaties voor de iPhone online verkocht kunnen worden of zelfs gratis worden vergeven aan iPhone bezitters. Wij kunnen dergelijke applicaties voor u ontwikkelen, zodat ook u een iPhone applicatie kunt verkopen via de AppStore. Belangrijk om te weten is dat iPhone applicaties op geen enkele manier verkocht kunnen worden dan via de AppStore van apple.

Software projecten

Bij Noticed kunt u terecht voor ieder software project. Heeft u een software project op het oog, neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij kunnen u dan een indicatie geven over de mogelijkheden van uw beoogde software project. Mocht u maar een globaal idee hebben van uw project, dan kunnen wij u helpen dit idee vorm te geven en daarmee een concreet software project op te stellen.


© 2014 Noticed Innovation & Design | Privacy Policy | Terms of Use