Noticed Innovation & Design heeft zelf al een aantal iPhone applicaties ontwikkelt, waaronder P-2000, die beschikbaar zijn in de Appstore van Apple. De ontwikkeling van iPhone applicaties is een vrij nieuwe markt, maar tegenwoordig een van de meest belangrijke en winstgevende markten op het gebied van software. De AppStore is een onderdeel van iTunes waarmee applicaties voor de iPhone online verkocht kunnen worden of zelfs gratis worden vergeven aan iPhone bezitters. Wij kunnen dergelijke applicaties voor u ontwikkelen, zodat ook u een iPhone applicatie kunt verkopen via de AppStore. Belangrijk om te weten is dat iPhone applicaties op geen enkele manier verkocht kunnen worden dan via de AppStore van apple.

Speciale iPhone website

Wij hebben een eigen website ontwikkelt waarop informatie is te vinden over de applicaties die wij hebben ontwikkelt.
Deze website kunt u hier bekijken

P-2000

Onze belangrijkste iPhone applicatie op het moment is P-2000. Deze applicatie combineert het huidige P-2000 netwerk voor Politie, Brandweer en Ambulance met een aantal handige functies. Binnen de applicatie zijn de meldingen van Politie, Brandweer en Ambulance af te lezen, zoals dat ook kan op veel websites, maar deze applicatie biedt meer. Zo is het mogelijk om filters in te stellen op een aantal zaken, zoals regio. De belangrijkste functie is misschien wel de berichtgeving: de applicatie is zo in te stellen dat u altijd een notificatie ontvangt van meldingen die horen bij uw persoonlijke voorkeur. Zo wordt u bijvoorbeeld direct op de hoogte gehouden als er een ambulance naar u straat is gestuurd.

iPhonebook

Onze eerste iPhone applicatie is iPhonebook. Hiermee hebben iPhone bezitters een groot telefoonboek in handen, waarmee telefoonnummers voor personen en bedrijven opgezocht kunnen worden voor maar lieft 8 landen: Nederland, Duitsland, België, Italië, Zwitserland, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Verenigde staten. Ook bevat de applicatie de mogelijkheid tot omgekeerd zoeken (op telefoonnummer)

iSingIt

iSingIt is een applicatie waarmee van vrijwel iedere bekende track, de songtekst opgezocht kan worden. Er kan gezocht worden op Artiest, Titel of Tekst.© 2014 Noticed Innovation & Design | Privacy Policy | Terms of Use