Noticed Innovation & Design biedt verschillende diensten aan op het gebied van webontwikkeling. Denk hierbij aan websites, webshops en andere webapplicaties.

Wij vinden het erg belangrijk dat er uiteindelijk een duidelijke website, met een goede navigatie, ontwikkeld wordt. Daarbij vinden we het belangrijk dat de website ook nog eens is voorzien van een mooi design. Het oog wil namelijk ook wat! Dit willen wij stimuleren door gebruik te maken van simpele navigatieknoppen en goed leesbare teksten.

High-end weboplossingen

Wij onderscheiden ons ten opzichte van de vele webontwikkelaars op de markt dat wij zeer ingewikkelde en uitgebreide webapplicaties ontwerpen en realiseren. Denk hierbij aan Webwinkels, Reserveringssystemen, EnquĂȘtes en Beheersystemen zoals CMS.

Deze applicaties vergen veel contact met de uiteindelijke gebruikers omdat gebruiksvriendelijkheid voorop staat. De applicaties zijn altijd verbonden met een database die alle gegevens opslaat zodat er ook statistieken kunnen worden bijgehouden van bijvoorbeeld een verkocht product.

Werkwijze

U kunt ons altijd verzoeken een offerte te maken, waarin een indicatie is gegeven voor de kosten van uw beoogde website. Indien nodig kunnen wij ook een kosteloos gesprek met u inplannen waarbij de wensen en eisen worden besproken en waarna een prijsopgave wordt gemaakt.

Een dergelijk gesprek geeft het beste een beeld van de daadwerkelijke kosten van de website. Omdat het erg lastig is om een prijs te noemen zonder verdere informatie, bespreken we tijdens het eerste gesprek uw wensen waarna wij een prijsopgave opleveren. Aan de hand van uw wensen krijgen we meer duidelijkheid over de functies en wensen die aan de website gesteld worden. Hierbij is het erg belangrijk dat u al uw wensen zeer precies naar voren brengt. Dit helpt ons een zo goed passend model te kunnen uitwerken.© 2014 Noticed Innovation & Design | Privacy Policy | Terms of Use