Uw website zal uiteindelijk bereikbaar moeten zijn via het internet. Hiervoor zijn zogenaamde Hostingproviders nodig. Wij regelen dergelijke hosting voor u in. Hierdoor is uw website 24 uur per dag te bereiken.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende bedrijven die hosting aanbieden en we laten u hier vrij in om een eigen keuze te maken. Echter raden wij u sterk aan dit door ons te laten regelen, zodat wij altijd de controle hebben over uw website en uw website op de beste manier kunnen onderhouden. In overleg met u kiezen wij dan het meest geschikte pakket uit.

Domeinnaam

Bij een hostingpakket kan ook een domeinnaam zitten. Dit zorgt voor een eigen naam op het internet. Bijvoorbeeld: www.bedrijfsnaam.nl. het registeren hiervan, gebeurt ook door ons tijdens het verzorgen van de hosting. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere domeinnamen te nemen. Deze worden dan allen door ons gekoppeld aan uw website. Stel dat u al een domeinnaam heeft en u wilt deze graag laten verplaatsen naar ons pakket, omdat de hosting hiervan duurder is dan dat wij aanbieden, dan regelen wij de verhuizing van de domeinnaam.

Mocht u vragen hebben of wilt u een prijsindicatie voor hosting dan kunt u e-mailen naar info@noticed.nl© 2014 Noticed Innovation & Design | Privacy Policy | Terms of Use