FAQ|

portfolio impressie
portfolio impressie
portfolio impressie


Bekijk hier onze veelgestelde vragen
Ik heb al een website. Is het mogelijk die te re-stylen en upgraden?

Jazeker, Wij kunnen uw bestaande website voorzien van een nieuw jasje zodat deze weer prima past in de websites van nu. Ook is het mogelijk om uw bestaande website te voorzien van een CMS systeem. Echter kan het voorkomen dat het ontwerp van de website wat aangepast dient te worden.

Hoe lang duurt het voordat een website af is?

Dit ligt helemaal aan het soort website dat opgeleverd dient te worden. Een website zonder CMS of andere uitgebreide functies kan binnen 2 á 3 weken opgeleverd worden. Ook zijn wij afhankelijk van de teksten en afbeeldingen die door u worden aangeleverd. Uit ervaring blijkt dat dit wel eens op zich laat wachten wat natuurlijk het proces vertraagd.

Wat betreft de grotere projecten op het gebied van CMS en webshops zullen wij in overleg met u een geschikte opleveringsdatum afspreken die voor u en voor ons haalbaar en acceptabel is.

Wat kost het hosten van een website?

Dit heeft vooral te maken met het aantal bezoekers op de website. Hoe meer bezoekers hoe groter het hostingpakket zal zijn. Een hostingpakket voor een standaard website met of zonder CMS heeft u al vanaf €10,- euro per maand. En een webshop kan oplopen van €10,- tot wel €100,- per maand.

Is het verplicht een webhostingaccount af te sluiten bij Noticed als de website door Noticed is ontwikkeld?

Nee dit is niet verplicht, Wel raden wij u aan dit te doen omdat we dan zelf toegang hebben tot de server waar de website op staat en deze dus bij eventuele problemen sneller kunnen oplossen. Wij laten u vrij in deze keuze om zelf een pakket elders af te sluiten of dit door ons te laten regelen.

Wat is de responsetijd van jullie e-mailservice?

Wij streven er naar om uw e-mails binnen 24 uur te beantwoorden maar zullen vrijwel altijd binnen 48 uur reageren.

Zijn er behalve de hosting en ontwikkeling nog veel kosten?

Behalve de hosting en ontwikkeling van de website bent u in principe klaar wat betreft kosten. Websites moeten natuurlijk ge-update worden met nieuwe teksten en afbeeldingen. Dit kunt u zelf doen of door ons laten verzorgen. Hier kunt u een onderhoudscontract voor afsluiten.

Kan ik een onderhoudscontract afsluiten voor het updaten van mijn website?

Ja dit is mogelijk. Wij stellen een contract op met het uurtarief waar wij uw website voor aanpassen. Gaat het over een website die vaak onderhouden dient te worden kunnen wij ook een vast bedrag afspreken voor de soort wijziging die doorgevoerd moet worden. Bijvoorbeeld het updaten van teksten en afbeeldingen of het toevoegen van een nieuwe functie.

Is het verplicht een onderhoudscontract af te sluiten?

Nee, u bent vrij om zelf uw website aan te passen.


© 2014 Noticed Innovation & Design | Privacy Policy | Terms of Use